Boekhouder Amstelveen

Reken op de boekhouder te Amstelveen

Boekhouder AmstelveenU bent op zoek naar een boekhouder in Amstelveen of omstreken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom op de website van Frank Hendriks Administratiekantoor, waar u naast de kennis ook kwaliteit, flexibiliteit en uitstekende service kunt verwachten. De boekhouder die werkzaam is vanuit het kantoor te Amstelveen is continu op de hoogte van de nieuwe regels die gelden op fiscaal gebied. Hierdoor wordt er met u meegedacht en ziet u niets over het hoofd wanneer u uw administratie of een deel hiervan aan ons uitbesteed.

Uw administratie is in goede handen en u kunt zorgeloos verder gaan met ondernemen. Heeft u tussendoor een overzicht nodig of jaarrekeningen? Dan dragen wij dit netjes en compleet voor u aan.

Verwacht duidelijkheid en korte lijnen

De boekhouder werkt transparant en doeltreffend. Net als uw doel binnen uw onderneming. En dat is wat u van de specialist van dit kantoor te Amstelveen kunt verwachten.

Wij assisteren u graag bij de volgende diensten:

  • Het samenstellen van een ondernemingsplan
  • Financiële administratie
  • Fiscale dienstverlening
  • Salaris administratie
  • Het geven van advies

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de gevraagde stukken aanleveren. En wij zorgen ervoor dat alles op orde is en dat dit ook zo blijft. Graag nodigen wij u uit voor een intake om te bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Wij werken met een goede prijs en dat zorgt ervoor dat u niet alleen tijd bespaart maar ook kosten. U hoeft geen extra personeelslid aan te nemen voor uw administratie! Neem gerust contact op met de boekhouder te Amstelveen om advies te vragen of voor het maken van een afspraak.

   Contact     Diensten