Administratie zzp

Administratie voor zzp’ers en startende ondermers

Administratie zzpU bent op zoek naar een ervaren boekhouder waar u uw administratie als zzp’er aan kunt overlaten? Dat treft, want Frank Hendriks staat dageljiks voor u klaar in zijn administratiekantoor te Amstelveen. Dankzij deze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar in de gehele regio. Maar ook komen wij gerust bij u langs om kennis te maken!

 

Meer tijd voor uw onderneming

Als zzp’er weet u als geen ander hoe belangrijk uw administratie is. U wilt dit graag op orde hebben en tegelijkertijd voldoen aan alle verplichtingen. Dit is natuurlijk niet gemakkelijk, vooral wanneer u uw kostbare tijd liever in uw onderneming steekt. Daarnaast zijn er ook talloze regels en wetten die continu in beweging zijn. Bij Frank Hendriks Administratiekantoor houden we onze kennis continu up to date. Dit betekent dat u optimaal voordeel kunt behalen uit de meest recente regelgeving. En natuurlijk houdt u tijd over voor zaken die u belangrijk(er) vindt!

Wij maken graag kennis

Laat u uw administratie als zzp’er aan ons over? Dan is dat een goede keuze en u heeft dan de keuze uit diverse mogelijkheden. Wij kunnen uw jaarrekening opstellen en controleren, maar ook voor het verzorgen van belastingaangiften bent u bij ons aan het juiste adres. Als startende ondernemer kunt u bij ons ook terecht voor een ondernemingsplan. Kortom, voor iedere specifieke klant bieden wij wel een oplossing. Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact     Diensten