Administratiekantoor zzp

Administratiekantoor voor zzp’ers

Administratiekantoor zzpWelkom bij Frank Hendriks Administratiekantoor! Ons administratiekantoor is werkzaam voor zowel zzp’ers als midden- en klein bedrijven. Het uitbesteden van de administratie van uw onderneming is aan ons goed besteed. Wij zijn en blijven continu op de hoogte van de wetten en regels binnen het fiscale gebied. Hierdoor kunnen wij met u meedenken en u een uitstekend advies geven. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Het samenstellen van een ondernemingsplan
  • Salaris administratie
  • Het geven van advies
  • Financiële administratie
  • Fiscale dienstverlening

Ook kunnen wij maandelijks of per kwartaal controle houden op uw administratie. Omdat wij met korte lijnen werken en hierdoor een duidelijke communicatie hanteren, zijn wij u direct van dienst als u tussentijds stukken wilt inzien of deze wilt opvragen. Dankzij de efficiëntie van het administratiekantoor scheelt de uitbesteding van uw administratie (ook voor de zzp) u een hoop tijd en scheelt het ook in de kosten. Kortom, u kunt zich volledig gaan richten op het ondernemen. Tevens blijft u altijd nauw betrokken bij uw boekhouding, want wij houden u altijd per mail op de hoogte.

Verwacht naast de kennis een uitstekende samenwerking

Ons administratiekantoor, die ook voor zzp’ers werkzaam is, biedt u een uitstekende samenwerking aan. U hoeft alleen de juiste stukken aan te dragen en wij verzorgen de rest. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.

   Contact     Diensten